Bli medlem!

Den norske supporterklubben har eksistert siden 1998, og har aldri vært nedlagt. Det skal imidlertid innrømmes at aktiviteten har vært svært varierende, særlig de siste årene. Dette jobber vi nå med å rette på.

For å ha en levende supporterklubb trenges selvsagt medlemmer!

Siden vi først og fremst baserer vår virksomhet på nett, så er det ikke behov for å ha noen medlemsavgift, men blir du medlem og har lyst å lære mer om en liten og koselig non-league-klubb, så er du velkommen til å melde deg inn.

Det er dette som virkelig er ekte fotball – ikke et spill for overbetalte superstjerner. Nettopp pengehysteriet i profesjonell fotball  og avsmaken det gir oss – en vanlig supporter i England har i mange tilfeller rett og slett ikke råd til et sesongkort – er også en av årsakene til at vi støtter en klubb utenfor det profesjonelle systemet.

Vi som har vært over til Billericay mer eller mindre regelmessig de siste snart 25 årene kan også hjelpe deg med tips og råd hvis du har lyst å dra over selv. Vi kan sette deg i kontakt med klubben og supporterne, slik at du er sikret en god opplevelse. Vi garanterer at du blir tatt godt imot!

Blir vi mange nok er det heller ikke umulig at vi tar initiativ til å arrangere en fellestur også! Tross alt feirer vi 25 år som supporterklubb neste år!

Melde deg inn ved å fylle ut navn, epostadresse og bosted/poststed (ikke adresse – kun hvor du bor) under – vi lover å ikke spamme deg med reklame eller noe slikt, men det kan hende vi sender en epost av og til hvis det er noe spesielt som skjer!

Du vil få et digitalt medlemskort tilsendt til e-post-adressen din.

    %d bloggere liker dette: