Negativ trend i revers

Billericay Town har de siste ukene klart å snu på flisa igjen etter en periode med dårlige resultater som førte laget under nedrykningsstreken. Men nå er formen på oppadgående, og med tirsdagens 3-2-seier over AFC Sudbury på bortebane har laget tatt ytterligere et jafs opp på tabellen.

billericayMens august var en forferdelig måned med kun én seier, én uavgjort og deretter fire tap på rad, er Billericay Town ubeseiret i september med fem strake seire i serie og cup. Laget har vunnet de to første kvalifiseringsrundene til FA-Cupen, og med tirsdagens borteseier er laget nå helt opp på 11. plass på tabellen.

Det ser ut som manager Craig Edwards og gutta i blått har klart å snu trenden – endelig!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: